Solar-Specialist

Als Solar-Specialist ben je een gediplomeerde professional die beschikt over gedegen kennis met betrekking tot de economische, technische en praktische aspecten van zonne-energie. Daarnaast ben je op de hoogte van de mondiale energieproblematiek en de ontwikkelingen in de markt voor zonnepanelen. Een Solar-Specialist geeft goed onderbouwde adviezen, beoordeelt de kwaliteit van componenten op waarde en ontwerpt hoogwaardige zonnepaneel-systemen.

Doelgroep: installateurs, ondernemers, verkopers, (sales-) engineers, bouwbedrijven, ontwikkelaars, energieadviseurs, inkopers

Niveau: MBO+ / HBO, geen vooropleiding vereist

Inhoud:
De opleiding tot Solar-Specialist bestaat uit de afzonderlijke modules:

Register:
Als gediplomeerd Solar-Specialist wordt je naam opgenomen in het register www.solar-specialist.nl. Voor opdrachtgevers dé bevestiging dat ze met een hoog opgeleide specialist in contact zijn. Je ontvangt tevens het gebruiksrecht van het logo op briefpapier, visitekaartjes, website, et cetera.

Duur opleiding: 3 dagen + 0,5 dag examen
Kosten: € 1.795 excl BTW
Inclusief: Studiematerialen, lunch, examen en diploma

Examendata
Voor de diverse opleidingsdata en -plaatsen, ga je naar Solar-Allround, Solar-Economics en Solar-Design onder Opleidingen en klik je op 'inschrijven'. Je hebt (na het volgen van de drie afzonderlijke opleidingen) de mogelijkheid om deel te nemen aan het examen op:

Woensdag 30 mei 2018
09:00 - 12:00 Utrecht

Woensdag 4 juli 2018
09:00 - 12:00 Utrecht

Indien je wilt inschrijven voor de opleiding Solar-Specialist kun je een examen datum selecteren. Vervolgens nemen wij contact met je op om de verschillende data in te plannen.


Overige opleidingen

Inschrijven

Persoonlijke gegevens * verplichte velden

Cursus gegevens

Overige