Solar-Specialist

Als Solar-Specialist ben je een gediplomeerde professional die beschikt over gedegen kennis met betrekking tot de economische, technische en praktische aspecten van zonne-energie. Daarnaast ben je volledig op de hoogte van de energieproblematiek en de ontwikkelingen in de markt. Een Solar-Specialist geeft goed onderbouwde adviezen, beoordeelt de kwaliteit van componenten op waarde en ontwerpt hoogwaardige zonnepaneel-systemen.

Doelgroep: installateurs, ondernemers, verkopers, (sales-) engineers, bouwbedrijven, ontwikkelaars, energieadviseurs, inkopers

Niveau: MBO+ / HBO, geen vooropleiding vereist

Inhoud:
De opleiding tot Solar-Specialist bestaat uit de 2 afzonderlijke modules en een examen:

Register:
Als gediplomeerd Solar-Specialist wordt je naam opgenomen in het landelijke register www.solar-specialist.nl. Voor opdrachtgevers dé bevestiging dat ze met een hoogopgeleide professional in contact zijn. Je ontvangt tevens het gebruiksrecht van het logo op briefpapier, visitekaartjes, website, autostickers, et cetera.

Duur opleiding: 3 dagen + 0,5 dag examen
Kosten: € 1.795 excl. btw
Inclusief: Studiematerialen, lunch, consumpties, examen en diploma

Examendata
Voor de diverse opleidingsdata en -plaatsen, ga je naar Solar-Allround en Solar-Design onder Opleidingen en klik je op 'inschrijven'. Je hebt (na het volgen van de 2 afzonderlijke opleidingen) de mogelijkheid om deel te nemen aan het examen op:

Woensdag 24 april 2019
09:00 - 12:00 Regio Antwerpen (België)

Woensdag 8 mei 2019
09:00 - 12:00 Utrecht

Woensdag 5 juni 2019
09:00 - 12:00 Utrecht

Dinsdag 25 juni 2019
09:00 - 12:00 Regio Antwerpen (België)

Woensdag 3 juli 2019
09:00 - 12:00 Utrecht

Indien je wilt inschrijven voor de opleiding Solar-Specialist kun je een examen datum selecteren. Vervolgens nemen wij contact met je op om de verschillende opleidingsdata in te plannen.


Overige opleidingen

Inschrijven

Persoonlijke gegevens * verplichte velden

Cursus gegevens

Overige