Switch2Solar is distributeur (Benelux) voor het Duitse Valentin Software. Je kunt bij ons de pvsol-premiumprogramma’s PV*SOL®, PV*SOL Premium®, T*SOL® en GeoT*SOL® aanschaffen.

In het design van een zonne-energie systeem is het van cruciaal belang de systeemcomponenten goed op elkaar af te stemmen. Echter warmteontwikkeling en schaduwwerking hebben ook grote invloed op de prestatie. Daarom is de juiste software bij het ontwerpen een onmisbare tool. In PV*SOL Premium® komen al deze aspecten bij elkaar in een gedegen systeemontwerp dat ook nog eens fantastisch gevisualiseerd kan worden!

switch2solar_pvsol_premium

PV*SOL Premium®
Wereldwijd dé standaard om PV-installaties te stimuleren! Het programma helpt je om de best presterende systemen te ontwerpen, verzorgd geheel onderbouwde productieprognoses en kan je ontwerp waarheidsgetrouw visualiseren. Met deze tool straal je kwaliteit uit en win je het vertrouwen van je klant. Ook richting financiers of investeerders is PV*SOL Premium® het instrument om je offerte te onderbouwen!

Enkele mogelijkheden:
– plannen van netgekoppelde-, hybride- en stand-alone systemen
– plannen tot 100.000 panelen in 2D-Modus of 5.000 panelen in 3D-modus
– databases met alle (reguliere) panelen, omvormers, batterij/opslag systemen
– klimaatdata
– analyse op uur- en minutenbasis
– schaduwanalyse in 3D-Modus
– levensechte weergave met behulp van Photoplan
– output in rapport-vorm (Nederlands) en databestand
– grafieken-generator
– analyse direct gebruik – teruglevering – saldering
– kabelplan en aansluitschema’s
– tot 100.000 panelen (25 MW)

Als je de software wilt aanschaffen of 30 dagen gratis wilt uittesten, stuur dan een email naar info@switch2solar.nl

Kosten 
Software PV*SOL Premium® € 1.295
Onderhouds fee*
 € 233,10

*Het is mogelijk om continu over de nieuwste versie van de software te beschikken en gebruik te maken van de vele nieuwe functies en hogere state-of-the-art technologie. Deze fee wordt jaarlijks aan u berekend (vanaf 6 maanden na aanschaf van het programma).

Om direct effectief de software te kunnen gebruiken, kun je bij ons de cursus PV*SOL-Design volgen. Als je deze in combinatie met de software PV*SOL Premium® bij ons besteld ontvang je 10% korting op de training!