Wij helpen zonne-energie tot een succes te maken

Zonlicht is gratis, elke dag weer. De zon levert energie en wij zijn ervan overtuigd dat we met zonne-energie grote stappen naar een duurzame energievoorziening zetten. Daarom levert Switch2Solar sinds 2009 de opleidingen die zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen: van installateur tot ingenieur, van gebouwbeheerder tot waterschap, voor overheid en bedrijfsleven.

 

Onze opleidingen bestrijken samen alle facetten van zonne-energie: ontwerp & installatie, business modellen & advies, aansluiten & onderhouden, elektrische aansluiting & planning en goed opdrachtgeverschap.

De zonne-energie-markt is sterk in beweging. De techniek blijft zich ook in de komende jaren stormachtig ontwikkelen en marktpartijen veranderen en professionaliseren snel. In deze dynamiek zorgt Switch2Solar voor up-to-date kennis en praktische vaardigheden. Wij focussen op kwaliteit.

Opleidingsaanbod
ONDERSCHEIDEND
PERSOONLIJK
ONAFHANKELIJK

ONDERSCHEIDEND

Echt weten hoe het zit. Laten zien dat je weet hoe het werkt en je eigen afwegingen maken. Dat is wat we willen bereiken met onze opleidingen en wat jij laat zien in onze examens. Daarom willen onze gediplomeerden het logo van Solar-Specialist, Solar-Topfitter, Solar Inspector of Storage-Specialist graag voeren: het is onderscheidend.

Solar-Specialist Solar-Topfitter Solar-Inspector Storage-Specialist
ONDERSCHEIDEND
PERSOONLIJK

PERSOONLIJK

Switch2Solar wil jou de kennis van zonne-energie bijbrengen die je verder helpt in je vakgebied. We kiezen daarom voor kleine opleidingsgroepen om je de kennis en praktische vaardigheden echt laten doorgronden. Ook na een opleiding staan we voor je klaar, want de zonne-energie-markt staat niet stil!

Neem contact op met onze trainers

ONAFHANKELIJK

Switch2Solar is niet gebonden aan een fabrikant of leverancier van zonnestroomsystemen. Daarom krijg je bij Switch2Solar onafhankelijke, objectieve en duidelijke kennis waar je mee aan de slag kunt en zelf je oordelen kunt vormen. Ons dealerschap van PV*SOL ondersteunt het maken van eigen keuzes. Zo sta je zeker in deze dynamische markt.

ONAFHANKELIJK