nieuws

nieuws

Switch2Solar breidt programma uit met soft skills trainingen

13 March 2023

Switch2Solar, hét opleidingsinstituut voor de solar branche, heeft het programma soft skills trainingen uitgebreid met Praktisch Leidinggeven en Klantgericht Communiceren. Zo geven wij al langer de training Solar-Sales.

De zonne-energiemarkt is stormachtig in beweging. De techniek blijft zich continu ontwikkelen. De vraag naar zonnepanelen heeft in het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. En krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat monteurs sneller moeten doorgroeien. Hoe waarborg je als bedrijf de veiligheid en kwaliteit in de breedste zin des woords? 

Goede communicatie is essentieel
Een overvolle planning, lange levertijd van materialen en nieuwe technieken vragen om goede communicatie-skills. Want hoe ga je in alle drukte om met klachten, hoe breng je slecht nieuws, hoe kun je jouw tarieven goed onderbouwen en hoe haal je als leidinggevende alles uit jouw team zonder in te boeten op veiligheid en kwaliteit? 

Soft skills trainingen
Met de soft skills trainingen van Switch2Solar; Praktisch Leidinggeven, Klantgericht Communiceren en Solar-Sales zet jouw organisatie een grote stap in een stuk professionalisering.